2013. július 27., szombat

Infó

Már régóta nem írok, és ezt nagyon sajnálom. Nincs időm. De tényleg. Nagymamám régi házát most sikerült eladni, aztán most minden nap pakolunk ki belőle, és ha ez még nem lenne elég, le kell szervezni egy olyan utazást, ahol nem a családommal hanem egy barátommal megyek meg az apjával és néhány ismeretlennel úgy, hogy az apukájával kéne beszélni, miközben ő külföldön dolgozik. Kicsit nehéz. Főleg úgy, hogy még sosem voltam külföldön és Horvátország lesz az úti cél. Hamarosan végre el is indulunk, így majd ki tud tisztulni a fejem (nagymamám házából régi tárgyak ---> régi emlékek ---> nem tudok vidám dolgokra gondolni) megkapjátok a negyedik részt, de addig nem tudok mit tenni. 
Mindegy, ezt vagy megértitek, vagy nem, de én nem tudok ellene mit tenni, sajnálom. 
Addig is, aki még nem olvasta, itt van egy kis humoros, paródia szerűségű fanfic, aminél le kell szögeznem: NEM ROMANTIKUS! Egy kis részlet: "Daron eközben bemászott a kocsi alá,körbe - körbe futkározott,majd vegül odament Serjhez:-Voltál már úgy,hogy valamit nagyon szerettél volna,de nem teheted meg,mert megvagy akadályozva?
-Persze.A mostani helyzetre érted?
-Ja.Nincsen meg a kocsikulcsom!-morogta,majd tovább futkározott,hátha meglátja."

Ezt a ficet nem egyedül írom, ezt részét sem én írtam, hanem a barátnőm Zsó(fia). Ha nevetni akarsz, akkor feltétlenül olvasd el. A történet röviden: Serj öccse üzleti útra megy, ezért megkéri a bátyját, hogy vigyázzon gyerekeire Jakere és Nazelira. Nem is lenne gond, csak hogy Jake odavan a rapperekért, Nazeli pedig... hát... egy igazi mai lány, aki imádja a neon színű cuccokat, Justin Biebert és az 1D-t. A bandatagokkal, mondjuk úgy, hogy nem nagyon szívlelik egymást. Akkor még a kutymacsról, Mr.Bolyhoskáról nem is esett szó...
A nevekből (Daron, Serj...) ki lehet találni, hogy ez nem a7x fanfic, hanem System of a down. 
link: http://systemofadownfanficbyzsj.blogspot.hu/

További kellemes napot/estét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése