2013. augusztus 14., szerda

Rossz hír...

...legalább is remélem néhányotoknak, akik olvastok engem. A helyzet a következő: a blog szünetelni fog mostantól, egészen addig, amíg el nem tudom dönteni, hogy bezárjam-e, vagy sem.
Remélem legalább egy ember fejében megfordul az a kérdés, hogy miért. Az ok a következő: nincs senki sem, aki támogatná írói vágyaimat. (kivéve Zsót, akit nagyon-nagyon szeretek ezért, és ezért nem lesz bezárva a Systemes blogunk) Szüleim m-r többször is kifejtették azt, hogy testvéremre vár az, hogy sikeres író legyen, vagy újságíró. Azt egyszer sem vették figyelembe, hogy ÉN az szeretnék lenni, Ő pedig tolmács, vagy tanár. Mindegy, hanyagoljuk... A barátnőim azt mondják, hogy írjak valami értelmeset, és hagyjam abba a fanficírást. Persze, még így is minden egyes mondatomba belekötnek, hogy azt nem így kéne, teljesen értelmetlen. Eztán már teljesen elmegy a kedve az embernek az írástól, ha csak fikázzák a művét.
Plusz ez a horvátországi nyaralás is rátett egy lapáttal. Azt nem nagyon részletezném...
Akik már várták a folytatást, azoktól elnézést kérek, akik szurkoltak azért, hogy abbahagyjam, azok meg csak örüljenek.
Majd kiírom, ha eldöntöttem a blogom végleges sorsát. További jó olvasást!

2 megjegyzés:

  1. Szia! Én nagyon sajnálnám, ha bezárnád, de ezt egyedül neked kell eldöntened, hogy neked mi a jobb. Én szurkolok neked, hogy olyan helyen találd meg magad, amilyenen Te szeretnéd és járj sikerrel az életben és ha ez az írás akkor az írásban. Szóval, ha bezárod akkor sok szerencsét kívánok és szurkolok neked, hogy az álmaid valóra váljanak!

    VálaszTörlés
  2. Ne hagyd abba! Ha tényleg író szeretnél lenni, akkor kövesd az álmaid, ne hagyd hogy eltérítsenek! Az írást is el kell kezdeni valahol, ha a szüleidnek, meg másoknak nem tetszik ahogy írsz, gondolj csak arra, hogy ez olyan mint az abc. Senki se tudja rögtön születésekor, mindenkinek gyakorolnia kell. Neked a fanfictionok a "gyakorlás". Csak hajrá! A nagy írók sem a legelső könyvükkel lettek híresek. Mindnek voltak előtte kisebb, nagyobb próbálkozásaik! :))) Sok sikert!

    VálaszTörlés